Camps en Camps sieraden

Camps en Camps sieraden online kopen - Sieraden.com

Camps en Camps sieraden zijn Nederlandse handgemaakte sieraden. Met specialisten uit Europa wordt ernaar gestreefd om de moderne én hoge kwaliteitssieraden te maken. De collectie van Camps en Camps bestaat onder meer oorhangers en armbanden. Bestel je Camps en Camps sieraden bij Sieraden.com en ontvang de beste service en garantie. Op werkdagen voor 23:30 besteld, volgende dag in huis. Eerst zien, dan betalen? Kies voor de mogelijkheid om achteraf te betalen.

4 Artikel(en)

per pagina

 

4 Artikel(en)

per pagina

Camps en Camps sieraden

Camps & Camps is opgericht in 1997 door Monique en Ine Camps. De inspiratie voor Camps en Camps sieraden komt van de oude Europese bijoux. Bij deze nieuwe sieradencultuur stonden twee eigenschappen voorop: elegantie en kwaliteit.

De sieraden van Camps & Camps worden allemaal met de hand gemaakt, binnen Europa. Door de samenwerking met specialisten uit verschillende Europese landen, zoals onder andere Italië. De Camps en Camps sieraden worden ontworpen door Monique.

Camps en Camps Bijoux

Bijou betekent in het Nederlands onder andere steen, kei of juweel. Bijoux zijn van origine sieraden die deels edelmetaal of edelsteen bevatten. Het woord wordt vaak verward met goedkope, slecht gelijmde, sieraden. Camps en Camps bijoux zijn handgemaakt en met grote zorgvuldigheid samengesteld.

Officieel Camps & Camps dealer

Sieraden.com is officieel dealer van Camps en Camps sieraden. Dit betekent dat je bij Sieraden.com gebruik maakt van de beste service. Bestel op een werkdag voor 23:30 en ontvang je Camps en Camps sieraden de volgende dag al thuis.

Kijk voor meer informatie op de Camps & Camps website.

Wij maken gebruik van cookies.