Endless sieraden

ENDLESS sieraden online kopen - Sieraden.com

Endless sieraden maken het mogelijk om je eigen sieraden samen te stellen. Met de verschillende armbanden en bedels kun je voor unieke combinaties zorgen. Bestel je Endless sieraden bij Sieraden.com en profiteer van de beste voorwaarden. Voor 23:30 besteld, volgende dag gratis thuisgeleverd en de mogelijkheid tot achteraf betalen. Bekijk ook de Jennifer Lopez Collection van Endless.

Producten 1 tot 60 van totaal 71

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Producten 1 tot 60 van totaal 71

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Endless sieraden

Endless is een nieuw merk dat het mogelijk maakt om je eigen sieraden te creëren. Dit kan gedaan worden door de vele combinaties die er mogelijk zijn van armbanden en bangle's. Door meerdere leren armbanden te dragen met een aantal charms krijg je een schitterende look.

De man die Pandora groot maakte

Jesper Nielsen, CEO van Endless jewellery, stopte in 2008 bij Pandora omdat de nieuwe managementstrategie niet paste bij zijn manier van denken. In 2013 is hij voor zichzelf begonnen met Endless sieraden, waarmee hij weer het familiegevoel in een merk kon brengen. Dit was de reden waarom pandora groot is geworden. Binnen een paar maanden lagen ze in meer dan 1000 winkels in Duitsland en nu gaat Endless voor de rest van Europa en de VS.

Endless song

Bij Endless wilden ze zelfs hun eigen liedje om het gevoel te interpreteren van een bedrijf dat staat voor: plezier, blijdschap and erg vriendelijk. De zangeres van dit liedje is Carrie Haber geworden. Dit liedje is hier te vinden.

Officieel Endless dealer

Sieraden.com is officieel dealer van Endless sieraden. Dit betekent dat je bij ons profiteert van de beste voorwaarden. Als je namelijk op een werkdag voor 23:30 bestelt, krijg je je sieraden de volgende dag al gratis thuisgeleverd. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen, voor het geval dat je twijfelt. Heb je wel van tevoren betaald maar ben je niet helemaal zeker van je aankoop? Geen probleem, je hebt 30 dagen zichttermijn.

Wij maken gebruik van cookies.