Engelsrufer sieraden

ENGELSRUFER sieraden online kopen - Sieraden.com

Engelsrufer sieraden zijn sieraden met een beschermende werking. Koop een Engelsrufer sieraad bij Sieraden.com en maak gebruik van de beste service. Op een werkdag voor 23:30 besteld, volgende dag in huis. Achteraf betalen kan, via AfterPay.

39 Artikel(en)

per pagina

 

39 Artikel(en)

per pagina

Engelsrufer sieraden

Nieuw bij Brandfield, Engelsrufer sieraden. Deze sieraden zijn van handgemaakt sterling zilver 925 en met een rhodium laag afgewerkt om het draagcomfort te vergroten, naast zilver zijn de sieraden ook in goud, verguld of roseverguld zilver verkrijgbaar. De collectie van Engelsrufer is zeer uitgebreid en biedt naast hangers en klankbollen ook armbanden, oorbellen en bedels aan. Al deze sieraden zijn met veel zorgen en met hoogwaardig vakmanschap vervaardigd.

Klankbol van Engelsrufer

De sieraden van Engelsrufer kunnen worden geopend en zijn verkrijgbaar in drie maten. Doordat de sieraden geopend kunnen worden is er plaats voor een klankbol. Deze klankbollen zijn verkrijgbaar in 26 kleuren en hebben allemaal een verschillende betekenis en klank.

Ieder mens heeft beschermengelen die ons begeleiden en beschermen in het leven. Geeft het idee van een beschermengel jou ook een veilig gevoel? Met een sieraad van Engelsrufer zijn de engelen altijd om je heen. De harmonische klank die de klankbol afgeeft brengt ontspanning bij de draagster en roept de engelen op wanneer nodig.

Dit sieraad is een perfect cadeau voor je dierbaren. Je kan bijvoorbeeld een geluksbrenger geven die ervoor zorgt dat je dierbare beschermd is.

Wij maken gebruik van cookies.