Heart to Get sieraden

De sieraden van Heart to Get zijn minimalistisch en fijn, maar hebben een grote betekenis. Ieder sieraad is voorzien van een symbool die een positieve boodschap afgeeft. Heart to Get sieraden laten je spreken vanuit je hart! Onze collectie bestaat uit Heart to Get kettingen, Heart to Get armbanden en Heart to Get ringen. Als officieel dealer leveren bij direct uit eigen voorraad. Als je op een werkdag voor 23:30 uur bestelt, heb je je Heart to Get sieraad de volgende dag in huis!

Producten 1 tot 60 van totaal 363

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Producten 1 tot 60 van totaal 363

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Heart to Get

Heart to Get brengt unieke sieraden op de markt die vrouwen laat spreken vanuit hun hart. De twee Nederlandse designers achter het succesvolle merk voelden zich geïnspireerd door de verschillende culturen en symbolen op aarde. Deze inspiratie vertaalde zich in een collectie van fijne armbanden en kettingen, ieder voorzien van een symbool met een positieve betekenis. Heart to Get sieraden zijn handgemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals Sterling zilver, geel-goud en rosé-goud. Binnen de collectie vind je symbolen die een positieve boodschap afgeven, zoals hartjes, kruisjes, ankers en voetjes. Daarnaast zijn er verschillende Heart to Get kettingen verkrijgbaar met hangers voorzien van positieve woorden. Heart to Get heeft het niet voor niets over “touching jewelry”, oftewel sieraden die je raken.

Maak een statement met jouw Heart to Get sieraad!

Wil jij ook positieve energie uitstralen of hou je gewoon van fijne sieraden met een leuke boodschap? Dan vind je binnen onze Heart to Get collectie zeker een passend sieraad! Ook leuk om te vragen als cadeau. Zo'n positief sieraad wil iedereen wel weggeven! Als officieel dealer van Heart to Get sieraden leveren we direct uit eigen voorraad. Bestel je op een werkdag voor 23:30 uur, dan heb je je Heart to Get sieraad de volgende dag in huis.

Heart to Get sieraden colectie

Onze collectie Heart to Get sieraden bestaat uit:

Wij maken gebruik van cookies.