Heart to Get ringen

Heart to Get ringen maken deel uit van onze volledige Heart to Get sieraden collectie. De ringen zijn minimalistisch en fijn, maar hebben een grote betekenis. Alle ringen zijn voorzien van een symbool, wat de ring extra speciaal maakt. Heb je een mooie ring gezien? Bestel op een werkdag voor 23:30 uur, dan heb je jouw Heart to Get ring de volgende dag in huis!

3 Artikel(en)

per pagina

 

3 Artikel(en)

per pagina

Heart to Get ringen

Minimalistische ringen zijn hip. Omdat de ringen van Heart to Get niet alleen minimalistisch maar ook symbolisch zijn, zijn ze ontzettend populair. Heart to Get noemt haar sieradenlijn heel toepasselijk “touching jewelry”. Heart to Get sieraden raken je dan ook op een positieve manier.

Binnen de Heart to Get ringen collectie vind je symbolen zoals hartjes, kruisjes, buddha, ankers, voetjes en meer. Ondanks dat de ringen een basic ontwerp hebben, geven ze een grote betekenis af. Dit maakt de ringen extra interessant! De ringen zijn gemaakt van Sterling zilver en dus van goede kwaliteit.

Bestel je Heart to Get ring!

Wil jij ook positieve energie uitstralen en hou je van fijne ringen met een leuke boodschap? Dan ben je binnen onze Heart to Get ringen collectie aan het juiste adres! Als officieel dealer van Heart to Get leveren wij direct uit eigen voorraad. Heb je een mooie ring op het oog? Bestel dan op een werkdag voor 23:30 uur, zodat je je ring de volgende dag al in huis hebt!

Wij leveren naast ringen ook Heart to Get kettingen en Heart to Get armbanden waarmee je je look helemaal af kan maken!

Wij maken gebruik van cookies.