Josh armbanden

JOSH ARMBANDEN - Bestel je JOSH ARMBAND hier online

Wij zijn officieel dealer van Josh; het merk voor stoere herenarmbanden en schitterende damesarmbanden. Dankzij de beste materialen en handgemaakte sieraden is dit een groot Nederlands merk geworden. Bestel voor 23:30 bij Sieraden.com je Josh armband en krijg ze de volgende dag nog thuis. De collectie Josh bestaat uit armbanden voor heren en armbanden voor dames.

Producten 1 tot 60 van totaal 400

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Producten 1 tot 60 van totaal 400

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Josh armbanden

Josh armbanden zijn armbanden die handgemaakt zijn. Het sieradenmerk is afkomstig uit Nederland en garandeert dankzij deze methode de beste kwaliteit.

Bijzonder van de collecties van Josh zijn de leren herenarmbanden die dankzij hun karakteristieke uitstraling tijdloos en eigen zijn.

Voor de damesarmbanden worden uitsluitend kristallen van Swarovski gebruikt. Daarnaast zijn alle sieraden nikkelvrij en verzilverd.

Josh

Het sieradenmerk josh heeft een bijzonder verhaal. Toen eigenaar Marcel een oude bekende tegen kwam met een leuke armband besloot hij de armbanden te gaan procuderen en verkopen. Toen de oude bekende na een tijd geen plezier meer in de verkoop van de armbanden had, heeft Marcel het geheel samen met zijn vrouw overgenomen.

Na een hoop stress en lange dagen en nachten werken op de zolderkamer is Josh nu uitgegroeid tot een bedrijf met 12 full-time medewerkers een een flinke jaarlijkse productie. Tegenwoordig is het merk al zover dat het zich nu ook  richt op het buitenland en druk bezig is met exporteren.

Alle collecties worden nog steeds vanuit hun pand in Nederland ontworpen, geproduceerd en verkocht. Productie in China is veel goedkoper, maar eigenaar Marcel is fel tegen de slechte arbeidsomstandigheden die daar normaal zijn. Daarnaast is het volgens Marcel altijd goed om de kwaliteitscontrole zelf in handen te hebben, wat weer ten goede komt van de kwaliteit.

Wij maken gebruik van cookies.