Lederen Sieraden - een sieraad van leer is dé trend van nu

Producten 1 tot 60 van totaal 110

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Producten 1 tot 60 van totaal 110

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lederen sieraden; stoere sieraden van leer

Op Sieraden.com vind je lederen sieraden. Lederen sieraden geven je een stoere uitstraling. Leer is een natuurproduct en met andere natuurproducten heeft het gemeen dat het in de loop van de jaren mooier wordt.

In de collecties van bekende merken zien we lederen sieraden terug, zoals onder andere in de collectie Buddha to Buddha sieraden, waarin leer met zilver wordt gecombineerd.

BOCCIA combineert leer met titanium. BOCCIA sieraden zijn jong en dynamisch. In de collectie zien we veel strakke vormen terug.

Een trend die we dit seizoen veel zien is vlechtwerk. Dit zien we terug in mode, kapsels, maar ook in sieraden. Leren sieraden spannen hierin de kroon, omdat leer makkelijk is te vlechten. Dit seizoen zien we in veel collecties gevlochten lederen sieraden terug.

Zo zien we in de collectie Dacaya armbanden veel gevlochten leren sieraden terug. Dacaya sieraden zijn sieraden met een krachtige, ruige uitstraling. Hier vind je uitzonderlijke combinaties van materialen, zoals leer gecombineerd met mat of glanzend staal, kristal en gekleurd zilver.

Lederen sieraden vind je op Sieraden.com. Bestel jouw lederen sieraad nu veilig en snel bij ons online. Op Sieraden.com kun je rekenen op een uitstekende service, net als bij de juwelier.

Wij maken gebruik van cookies.