Michael Kors sieraden

Michael Kors sieraden online kopen - Uitstekende service

Michael Kors sieraden bestaan sinds 2012. De sieraden waren de laatste fashion accessoires die nog ontbraken aan de collectie van Michael Kors. De Michael Kors sieradencollectie bestaat uit armbandenringen, oorbellen en kettingen. Bestel op werkdagen of op zondag voor 23:30, dan krijg jij je Michael Kors sieraden de volgende dag nog gratis thuisbezorgd. Niet goed? Geld terug! Eerst zien, dan betalen? Kies kosteloos voor achteraf betalen, via AfterPay.

Producten 1 tot 60 van totaal 88

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Producten 1 tot 60 van totaal 88

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Algemeen over Michael Kors

Michael Kors een Amerikaanse modeontwerper die in 1959 werd geboren in de plaats Long Island en groeide op in de plaat Merrick, New York. De geboortenaam van Michael Kors was Karl Anderson. Zijn moeder trouwde echter, toen Michael 5 jaar oud was met Bill Kors. Zodoende kreeg Michael de achternaam Kors. Van zijn moeder mocht hij toen een andere voornaam kiezen en dit werd Michael.

Al op jonge leeftijd had Michael een affiniteit voor mode. Zijn moeder dacht dat dit te maken had met het feit dat hij al op jonge leeftijd in aanraking kwam met de mode-industrie. Zo ontwierp hij op 5 jarige leeftijd de bruidsjurk van zijn moeder, die voor de 2de keer trouwde. Toen Michael een tiener was begon hij kleren te ontwerpen en te verkopen vanuit de kelder in zijn ouderlijk huis. Opvallend is dat hij slechts 9 maanden gestudeerd heeft aan het Fashion institute of Technology in New York City, daarna stopte Kors en kreeg hij een kleine plek om zijn kleren tentoon te stellen in een lokale kledingzaak. In 1981 lanceerde hij een kledinglijn voor vrouwen bij meerdere grote namen. Helaas ging Michael Kors in 1993 failliet. Toch kreeg hij het voor elkaar om in 1997 weer op de markt te verschijnen met zijn producten, alleen dit keer hanteerde hij lagere prijzen. Michael Kors verliet in oktober 2003 zijn toenmalige werkgever Celine en vanaf toen begon Michael Kors zich weer op zijn eigen merk te richten. Nu in 2014 hebben vele bekende sterren producten van Michael gedragen, Jennifer Lopez en Michelle Obama zijn hier voorbeelden van.

De Michael Kors sieraden

Naast tassen, horloges en kleding heeft het populaire merk Kors nu ook een sieradenlijn naar buiten gebracht. Luxueus en stijlvol zijn 2 woorden die de sieradenlijn van Michael Kors benadrukken. De sieradenlijn bestaat uit vele slavenarmbanden en schakelarmbanden. Geel-goud, rosé en zilver zijn de voornaamste kleuren die gebruikt worden in de ontwerpen van de sieraden. Toch zijn er ook sieraden beschikbaar in mooi felle en opvallende kleuren. Met een ruim assortiment biedt Michael Kors voor elke gelegenheid een passend sieraad.

Bekijk ook onze:

Naast Michael Kors sieraden hebben we ook Michael Kors horloges

Wij maken gebruik van cookies.