Pig & Hen armbanden

Pig and Hen armbanden online kopen - Pig & Hen online shop

Wij zijn officieel dealer van Pig and Hen; het merk maakt stoere armbanden voor heren. De armbanden zijn vervaardigd van scheepstouw en netjes afgewerkt tot armband. De combinatie van materialen en sluiting maakt dat Pig and Hen authentieke uitraling krijgt welke zeer herkenbaar is. Bestel je voor 23:30 bij sieraden.com je Pig and Hen arbmand en je krijgt ze de volgende dag nog in huis.

57 Artikel(en)

per pagina

 

57 Artikel(en)

per pagina

Pig & Hen sieraden

Pig & Hen maakt stoere mannenarmbanden met een nautisch tintje. Deze brede, ruige armbanden worden dan ook op traditionele wijze gemaakt van echt scheepstouw en zijn zo stevig uitgevoerd dat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Een puur Hollands product dat zijn thuishaven heeft in Amsterdam. Echte musthaves voor alle mannen die het avontuur niet uit de weg gaan.

Over Pig & Hen

Het eigentijdse Pig & Hen sieradenlabel werd eind 2013 opgericht door Dominic Bakker en Rutger Versluis. Zeiler Dominic knoopte op zijn zeiltochten vaak stoere polsbanden van zeiltouw en hieruit ontstond de Pig & Hen armband. Achter de naam van het label schuilt een bijzonder verhaal dat uiteraard zijn achtergrond heeft in de wereld van de zeevaart. De legende ging rond dat als een schip verging het varken en de hen in hun kooien meestal overleefden en weer aanspoelden aan land. Zeelieden lieten dan ook vaak als bijgeloof een 'pig & hen' op hun arm tatoeëren om zich te verzekeren van een behouden vaart. Deze scheepstraditie zet dit label met deze armbanden onverminderd voort. Alle modellen armbanden die de ontwerpers maken, krijgen ook een eigen naam die telkens weer verwijst naar een stoere zeeman met een bijzonder verhaal.

Collectie van Pig & Hen

De armbanden van Pig & Hen worden op traditionele wijze gemaakt van gevlochten scheepstouw. Daardoor zijn ze robuust uitgevoerd en bieden ook genoeg soepelheid en elasticiteit zodat ze wel 1000 kilo kunnen dragen. Het label geeft dan ook levenslange garantie op de banden. Iedere armband is voorzien van het kenmerkende Pig & Hen trademark, en gekozen kan worden tussen een armband met een moderne stevige D-sluiting van roestvrij staal of een eigentijdse staafsluiting. De Pig & Hen armbanden zijn te krijgen in uiteenlopende kleuren en patronen en worden geleverd in verschillende polsbreedtes. In Amsterdam Noord, dus dicht bij het IJ, worden de armbanden met de hand op ambachtelijke manier in elkaar gezet, en dat geldt ook voor de prachtige houten kistjes waarin ze geleverd worden.

Pig & Hen sieraden online kopen

Via Sieraden.com bestel je eenvoudig deze Pig & Hen sieraden online met de beste service. Zo kan je niet alleen deze armbanden direct betalen via Ideal of met AfterPay achteraf zonder extra kosten, doe je de bestelling vandaag nog voor 23:30 uur, dan is jouw Pig & Hen armband de volgende dag al in huis. En vanaf €50 verzenden we jouw aankopen altijd gratis.

Meer informatie over Pig & Hen?

Lees meer over dit stoere label op www.pigandhen.nl.

Wij maken gebruik van cookies.