TOV Essentials sieraden

TOV Essentials sieraden – Koop je TOV sieraden online

TOV sieraden is een populair en trendy sieradenmerk, opgezet door dames met liefde voor accessoires. TOV zorgt met hun sieraden collectie voor een fijn geselecteerde reeks van accessoires die elke oufit afmaken. Op deze pagina vind je onze collectie met TOV sieraden. Hier ben je aan het juiste adres voor een trendy TOV armband, TOV ketting, TOV ring, TOV oorbellen of een TOV ketting. Heb je je keuze kunnen maken? Bestel eenvoudig en voordelig je nieuwe TOV Essentials sieraden. Bestel op een werkdag voor 23:30 uur en je hebt je TOV sieraad de volgende dag al in huis. Verzending is gratis boven €50,- en via AfterPay kun je kosteloos achteraf betalen!

TOV Essentials

TOV Essentials is een Nederlands sieradenmerk dat is opgericht in 2002 door designer Sahrissa Lingg, die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van de collecties. Sinds de oprichting is het merk snel gegroeid. TOV Essentials behoort nu tot de snelst groeiende luxe accessoiremerken van de Benelux. Naast sieraden bestaat de TOV Essentials collectie inmiddels ook uit tassen, riemen en handschoenen. Op Sieraden.com kunt u de nieuwste TOV sieraden bekijken en online kopen.

TOV sieraden

De collectie TOV sieraden bestaat uit trendy sieraden, bedoeld als uitgangspunt voor de outfit. De sieraden zijn van hoge kwaliteit. Ze worden namelijk handgemaakt in een Italiaans atelier in Florence. Ook op het gebied van de toegepaste materialen worden geen concessies gedaan.

De tijdloze elegante TOV sieraden en accessoires zijn perfect op elkaar afgestemd en onderscheiden zich door geraffineerde details en waarmee TOV Essentials de kwaliteit en stijl brengt van bekende luxe merken. Qua prijs doet het merk echter niet mee in dit segment. Zij slaat een brug tussen het oververhitte middensegment en het vaak onbetaalbare luxe segement. TOV Essentials noemt dit 'New Luxury'.

Onze collectie TOV sieraden bestaat uit:

TOV Essentials officieel dealer

Sieraden.com is officieel dealer van TOV Essentials sieraden. Dit betekent dat je je TOV sieraden online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen, meestal binnen 24 uur en zonder verzendkosten! Daarnaast heb je bij Sieraden.com minstens dezelfde goede service als bij reguliere juweliers. Bestel dus voordelig en eenvoudig online je TOV Essentials sieraden.

Wij maken gebruik van cookies.