Zilveren sieraden

Producten 1 tot 60 van totaal 1910

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Producten 1 tot 60 van totaal 1910

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zilveren sieraden; een prachtig sieraad van zilver

Op Sieraden.com vind je prachtige collectie zilveren sieraden. De meeste zilveren in deze collectie zijn van 925 sterling zilver. Puur zilver is namelijk niet sterk genoeg om functionele sieraden van te maken. Daarom wordt bij zilver wat koper gevoegd, waarbij de koper zorgt voor sterkte. Deze combinatie wordt dus 925 sterling zilver genoemd.

In ons assortiment hebben we verschillende merken met zilveren sieraden. Eén van die merken is Buddha to Buddha. Buddha to Buddha is de trend van dit moment op het gebied van zilveren sieraden. Onze uitgebreide collectie bestaat uit: Buddha to Buddha armbanden, Buddha to Buddha ringen, Buddha to Buddha kettingen en meer.

Een ander merk is Pandora. Pandora is gespecialiseerd is het vervaardigen van sieraden met de fijnste zilver. Pandora is wereldwijd bekend vanwege haar smaakvolle Pandora armbanden in combinatie met een ongekend uitgebreid assortiment Pandora bedels. Pandora zilveren sieraden vormen al jarenlang de trend op gebied van bedels en de populariteit lijkt oneindig.

Zilveren sieraden vind je op Sieraden.com. Bestel je zilveren sieraad nu veilig en snel bij ons online. Op Sieraden.com kun je rekenen op een uitstekende service, net als bij de juwelier.

Wij maken gebruik van cookies.